made in home


Käinby 1925

Käinby 1925 merkin tarina alkoi, kun  muutimme perheeni kanssa vuonna 2007 Vantaan Keimolan vanhaan ruotsinkieliseen kansakouluun. Vanha puinen koulu oli suur perheemme suuri unelma projekti ja nyt se on meidän rakkaudella tehty koti.

Käinby_keittiö_650

 

Olen kasvanut vanhan puulelu tehtaan nurkissa ja sieltä on varmaankin tullut intohimon kipinä puusta rakentamiseen ja pikkuhiljaa sisustamiseen. Puulla tarkoitan vain ja ainoastaan täyspuuta, vanhaa, kestävä, ikuista puuta josta henkii sen elämä. Elämän jäljet saa näkyä.

Koska kotimme mittasuhteet olivat poikkeukselliset oli huonekalujen etsiminen haastavaa. Halusimme meidän näköisiä huonekaluja, jotka kunnioittavat vanhan koulun tunnelmaa ja olivat mittasuhteiltaan huoneisiin sopivat. Ensimmäiseksi päätin tehdä itse olohuoneen pöydän. Ja siitä kaikki sitten alkoikin… Rakensin lähes kaikki huonekalut kodissamme itse.

Nyt valmistan sinulle Käinby 1925 tuotemerkillä, Vantaan Keimolassa käsintehtyjä huonekaluja. Pyrin, että Käinby 1925 huonekaluissa on aina jotain oikeasti vanhaa. Vanhaa materiaalia kunnioittaen ja muokkaamalla saadaan tuotteelle aito tunnelma ja tarina.

Voit tilata juuri sinun kotiisi mittojen mukaan tehtyjä huonekaluja tai voit löytää valmis tuotteistamme, jotain mitä olet aina halunnut. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro haaveesi. Autamme suunnittelussa ja teemme sinulle unelmiesi puuhuonekalut.

Käinby 1925 tuoteperheemme kasvaa made in home ajatuksella ja olemme ottaneet mukaan pellava tyynyt. Saariston ja talonpoikaiselämän innoittamat tyynyt valmistetaan Helsingin lauttasaaressa.

Vanhaa kunnioittaen kohti kestävää tulevaisuutta…

 

Kimi

Käinby 1925

/Made In Home

made in home

Käinby 1925 merkkiä valmistaa vuonna 2014 perustettu yritys made in home. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, meidän kotona, elävöittäen ja kunnioittaen vanhaa.