made for you

Teemme unelma huonekalustasi totta

Valmistamme myös mittatilauksesta huonekaluja.

Kerro meille mistä haaveilet, näytä kuvia tai pyydä meitä suunnittelemaan juuri sellainen huonekalu jota kotisi tarvitsee. Tuote voi olla samankaltainen kuin jo valmiina oleva tuotteemme tai jotain aivan muuta.

Olemme tehneet tilauksesta mm. Ruokapöytiä, olohuoneenpöytiä, tv-tasoja, kirjoituspöytiä, kassatiskin, vaaterekkejä, penkkejä, ym… Kuvia valmistuneista tilauksista löytyy Tilattujen tuotteiden galleria osiosta.

Ja näin projekti etenee:
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kainby1925@gmail.com tai ota yhteyttä suoraan yhteydenottolomakkeella (löytyy yhteystiedot osiosta). Viestissä tulisi käydä ilmi seuraavat asiat tai ainakin jotain näistä:

 • Yhteystietonne
 • Minkälaisen tuotteen haluaisit, Mitat, Väri/pinta, Materiaali
 • Toivottu valmistumis aika
 • Ehkä joku kuva unelmien tuotteesta

Saatuamme viestin otamme teihin yhteyttä ja mietitään sitten yhdessä kuinka projekti etenisi. Jokainen huonekalu ja asiakas on yksilöllinen, joten teemme huonekalun kunnioittaen asiakkaan toiveita ja Käinby 1925 merkkiä.

Valmistus – Tuotteet valmistaa Kim Henriksson omassa verstaassa juuri sinulle, toiveidesi mukaan. Made in home.

Materiaalit – Kierrätämme vanhaa ja luomme uutta. Eli käytämme sekä vanhaa että uutta täyspuuta. Meille on tärkeää, että tuotteemme on käsin tehty  ja että tuotteillamme on tarina.

Hinta – Hinta tuotteelle riippuu monesta asiasta, kuten materiaalista ja ajasta. Annamme teille tarkemman hintatiedon  kun tiedämme tarkemmin minkälaisen tuotteen haluaisit.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

 

Kuvia erilaisista pinnoista:

Kuvia eriasteisista kulutusasteista:

 

Tarkempaa tietoa työskentelystämme:

Kaikki Käinby 1925 huonekalut valmistetaan täyspuusta. Puulaatuina käytetään vanhaa mäntyä, mutta joskus myös muita puulaatuja. Riippuu materiaali toiveista sekä saannista esim. koivua, akasiapuuta ja tammea. Erityisesti koivu ja tammi ovat vaikeampia löytää, niin valmistusaikaa kannattaa varata reilusti mäntypöytää enemmän. Materiaaleja, joita ei käytetä on MDF levy, kovalevy, eikä muitakaan keinokuitulevyjä.

Työvaiheet tehdään käsityökaluilla puukko, käsisaha, suorakulma, akkuporakone… koska vain käsityökoneilla päästään lähimmäksi tavoiteltua ”ei niin siloteltua” lopputulosta. Pyrimme korostamaan puun luontaisia ”virheitä” ja aitoja kulumia. Korostaen saadaan aikaiseksi yksilöllisempi, kauniimpi ja elävämpi lopputulos.

Sävyt ja värit tuotteisiin tehdään vain maaleilla tai vahoilla. Ei koskaan kuultomaaleilla, lakoilla tai petsiväreillä. Vahoilla voidaan korostavat puun luontaisia muotoja ja vahattu pinta tuntuu aina lämpimälle.Vaha myös suojaa hyvin kulutuksilta.

Kulutukset  teemme erilaisilla hionta ja  pintakulutus tekniikoilla käsityökaluilla, joten kahta täysin samanlaista tuotetta ei ole olemassa. Eriasteisilla kulutuksilla saadaan sama tuote näyttämään hyvin rauhalliselle tai erittäin persoonalliselle, toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pyrimme koko ajan kehittämään kulutustekniikoita parempaan ja ”oikeasti kuluneeseen” suuntaan, mutta esimerkiksi happoja emme suostu käyttämään.

Kaikki tuotteemme loppukäsitellään / suojataan huonekalu- ja pintavahoilla. Runko-osissa ja maalatuilla osilla suosimme pellavaöljyä sisältäviä puuvahoja. Ruokapöytien ja maalattujen penkkien / kovaa kulutusta vaativien kansien pinnat käsittelemme keittiötasovahoilla vähintään kahteen kertaan.

– Uutta sisustamista vanhalla maustaen.

5 replies on “made for you

 • Sara Loikkanen

  Hei!

  Haluaisin lankku tyylisen pöydän harmasta puusta. Huomasin teillä olevan Aava sarjan joka muistuttaisi hieman sitä mitä haluan. Paljonko maksaisi mitoiltaan 90/95x 160-170 mitoilta oleva pöytä?

  Vastaa
 • Annukka Netterberg

  Hei,etsin ruokapöytää ja törmäsin Luhti-pöydän kuvaan..Meillä on 6 henkinen perhe ja toiveena olisi mahtua samaan ruokapöytään vieraiden kanssa.tuo Luhti näytti todella kivalta, pidin myös Avan harmaasta pinnasta.pöytään saisi siis mahtua 10hlö.pitkä penkki toisella sivulla voisi myös tulla kyseeseen tai kenties jakkarat .esim penkki hieman korkeampana niin siihen jo mahtuisivat 4 lasta tai sitten korkeammat jakkarat.tässä alustavaa infoa suuntaa-antavaa hintaa varten.palataan!
  Yst terv
  Annukka Netterberg

  Vastaa
  • käinby1925

   Kiitos viestistä :) Jatkoimmekin jo keskustelua sähköpostitse. Mutta laitan vielä tänne tiedoksi muille lukijoille, että toiveidesi mukaiset tuotteet onnistuu ja hintakin tarkentui kun kävimme tuotteet tarkemmin läpi.
   -k

   Vastaa
 • Satu

  Hei, minkä hintainen on aava ruokapöytä mitoilla 140×90, a rungolla ja hienosti kuluneella pinnalla?

  Vastaa

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *