Aava valkoinen pyöreä pöytä 120cm

 
 

690.00 

Käinby 1925, Aava-sarjan valkoinen pyöreä ruokapöytä. Kannen halkaisija on 120cm ja sen yläreunassa on koristejyrsintä. Kannen paksuus on 3,5cm ja se on kierrätys mäntyä. Jalkana on valkoinen kierrätys valurauta jalka.

1 varastossa

Kuvaus

Käinby 1925, Aava-sarjan valkoinen pyöreä ruokapöytä. Kannen halkaisija on 120cm ja sen yläreunassa on koristejyrsintä. Kannen paksuus on 3,5cm ja se on kierrätys mäntyä. Pöydän ääreen mahtuu hyvin 4 – 5  istuinta. Ruokapöydän kansi on valkoinen ja sen pinta on ajopuuta muistuttava. Jalkana on valkoinen kierrätys valurauta jalka. Jalan leveys alhaalla 61cm ja sen pinta on viimeistelty värittömällä antiikkivahalla. Pöydän kannessa on kaksi kerrosta antiikkivahaa. Käinby1925 on signeerattu vaalean harmaalla kannen alapuolelle.

Pöydän jalassa on valmiiksi huopatassut.

Koko: kansi: 120cm. Korkeus 74cm/vapaa korkeus 70,5cm.

Väri: Valkoinen, Aava pintainen.

Materiaali: Kansi kierrätettyä mäntyä ja jalka kierrätys valurautaa.

Hoito-ohjeet: Kannen uudelleen vahaus noin 6kk välein (käsittely kestää noin 10 min) Jalkaa ei tarvitse vahata uudelleen.

Juuri tätä ruokapöytää on vain yksi kappale, sillä kaikki tuotteet valmistetaan käsin. Saman kaltaisia tuotteita löytyy tai on mahdollista valmistaa, mutta juuri tämä pöytä on uniikki.

Jos tuote on kiinnostava, mutta haluaisit kuitenkin jotain muutoksia tai jotain hieman erilaista, niin ota meihin yhteyttä kainby1925@gmail.com voimme suunnittella ja valmistaa sinulle juuri sellaisen Käinby 1925 tuotteen kuin haluat. Lisätietoa “made for you” osiossa.

Lisätiedot

Mitat 120 x 74 cm
SKU: KAVRP-01 / Categories: , / Tags: , , , , .