Luhti 6-8h tammi ruokapöytä 180 x 99

 
 

950.00 

Käinby 1925, Luhti-sarjan kierrätys tammikantinen ruokapöytä  6 – 8 hengelle.  Ruokapöydän runko ja jalat on kuluneen valkoiset ja niiden pinta on viimeistelty pellavaöljyä sisältävällä mehiläisvahalla.

1 varastossa

Qty

Kuvaus

Käinby 1925, Luhti-sarjan kierrätys tammikantiseen, suureen ruokapöytään mahtuu hyvin 6 – 8 henkilöä. 3  molemmille sivuille ja yhdet molempiin päihin.

Tammikansi on sävyltään keskiruskea ja tumma antiikkivahaus korostaa kauniisti tammelle ominaisia puun sävyjä. Runko ja jalat ovat vain vähän kulunen valkoiset  ja tämä saa aikaan kauniin kokonaisuuden jossa on luonnetta ja elämää. Jalat on raakapuuta ja jalkojen yläkulmissa on salmiakki puutapitukset. Jalat eivät ole irroitettavat. Ruokapöytä on vankka rakenteinen, täynnä luonnetta ja sen voi helposti yhdistää moneen sisustustyyliin.

Koko: 180cm x 99cm, kannen paksuus noin 2,5cm. Korkeus 77,5cm (vapaa korkeus 66cm)

Väri: Tammen ruskea / tumma tammi. Runko ja jalat ovat kuluneen valkoiset.

Materiaali: Kansi on kierrätys tammea. Runko ja jalat raakasahattua mäntyä.

Hoito-ohje: Kannen uudelleen vahaus noin 6kk välein (käsittely kestää noin 10 – 15 min.) Runkoa ja jalkoja ei tarvitse vahata uudelleen.

Juuri tätä ruokapöytää on vain yksi kappale, sillä kaikki tuotteet valmistetaan käsin. Saman kaltaisia tuotteita löytyy tai on mahdollista valmistaa, mutta juuri tämä ruokapöytä on uniikki.

Jos tuote on kiinnostava, mutta haluaisit kuitenkin jotain muutoksia tai jotain hieman erilaista, niin ota meihin yhteyttä kainby1925@gmail.com voimme suunnittella ja valmistaa sinulle juuri sellaisen Käinby 1925 tuotteen kuin haluat. 

Lisätiedot

Mitat 180 x 99 x 77.5 cm
SKU: KLTRP-1 / Categories: , / Tags: , , , , , , .